19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Alkol kaza getirdi!

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Alanya ilçesindeki Devrek Tüneli'nde meydana gelen trafik kazasında, 18 yaşında iki genç kız ölürken iki kişi de yaralandı.

Kaza, Devrek Tüneli'nde akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Murat Ünlü (26) yönetimindeki 07 NZ 306 plakalı otomobil yaklaşık 1.5 kilometre uzunluğundaki tünelin yarısında kontrolden çıktı. Tünelin kenarındaki bariyerlere çarpan araç takla atarak yol ortasında durdu. Tünelde ilerleyen sürücüler kazanın ardından araçlarından inip hurda haline gelen otomobilin yanına giderek yol ortasındaki yaralılar için bir taraftan araç trafiğini durdurup diğer taraftan 112 Acil Servisi arayarak kazayı haber verdiler.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

Otomobilde bulunan Gizem Kuruçay (18) ile arkadaşı Serpil Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz, araçtan fırlamış halde bulunurken Kuruçay'ın cesedi araç içerisinde bulundu. Kuruçay ve Yılmaz'ın cesedi Alanya Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Kaza yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralı ise tedavi altına alındı. Kaza yerinde Nöbetçi Savcı, Jandarma, Bölge Trafik Polisi ve Bilirkişi Yaşar Cinbaş yaptıkları incelemede otomobil içerisinde içki şişelerinin olduğunu tespit etti. Hurda haline gelen otomobil kurtarıcı yardımıyla tünelden çıkarıldı. Yaklaşık bir saat tek şeritten araç trafiğinin sağlandığı tünelde cesetlerin cenaze aracı ile kaldırılmasının ardından yol çift şerit halinde normale döndü.

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?