20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

ALTİD-Tourexpi kongresi yapılıyor

Birinci ALTİD - Tourexpi Turizm Araştırma Formu 25 Ekim Cumartesi günü Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilecek.

Türk ve Alman turizmciler, Birinci ALTİD - Tourexpi Turizm Araştırma Formu kapsamında Alanya'da buluşuyor.

Bu yıldan itibaren her yıl bir konunun belirlenerek işleneceği formun ilk buluşmasında "Best Ager" - Küresel turizm ve diğer hizmet sektörlerinin en verimli müşteri kesitini oluşturan 55 yaş ve üstü tüketici grubu" masaya yatırılacak. Geniş katılımlı bu toplantıda Türk turizmi için önemli ve hedeflenen pazar grubuna giren Almanya'nın Türkiye ile arasındaki turizm ilişkisi ele alınacak.

Goldcity Turizm Kompleksi'nde düzenlenecek 1. ALTİD - Tourexpi Turizm Araştırma Formu Deutsche Post, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), ve Tourexpi katkısıyla gerçekleşecek. ALTİD Başkanı Gülçin Güner, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut, Kültür ve Turizm Bakanı Danışmanı İbrahim Sarıtaş, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Antalya Valisi Alaattin Yüksel foruma açılış konuşmacısı olarak katılacak.

Avrupa - Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner "Avrupa seyahat piyasalarında son durum nedir?, 2009 turizm sezonunda turistin tatil eğilimi" konularını konuşacak. Kongreye öte yandan Alman - Türk Dostluk Derneği Başkanı (DTF) Ali Kılıç'da "Alman Türk Derneklerinin turizme katkısı" konusunda konuşma yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 10:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?