19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Asilcan yaşam mücadelesini kaybetti

ÜNİVERSİTELİ GENÇ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde geçtiğimiz hafta 2 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan genç, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 17 mayıs gecesi Avsallar beldesinde, tatil dönüşü belediyeye ait sulama kamyonuna çarpan araçta bulunan İzmir 9 Eylül Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Caner Akdeniz ve Taha Kaya, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aynı araçtaki Azerbaycan uyruklu Çinari Dudurova (20) adlı kadın ve Asilcan Özmen (20), yaralanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen Asilcan Özmen, 6 gündür cihaza bağlı olarak verdiği yaşam mücadelesini dün gece kaybetti. Üniversiteli Özmen'in cenazesi bugün öğle namazını müteakip, Kazım Bulut Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Alanya Belediye Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına boğulan baba Ahmet Özmen, yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Cenaze namazının ardından Alanya Belediye Mezarlığı'na defnedilen Asilcan Özmen, ailesi, arkadaşları ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenini arka saflardan izleyen kız kardeş Aslı Özmen'i ise arkadaşları sakinleştirdi. Anne Berrin Özmen ise oğlunun ölüm haberi sonrasında rahatsızlandığı için cenazeye katılamadı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
ÜNİVERSİTELİ GENÇ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
ÜNİVERSİTELİ GENÇ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
ÜNİVERSİTELİ GENÇ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2010 Pazar 18:31:02
Güncelleme :23 Mayıs 2010 Pazar 18:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?