20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Ayakkabı hırsızı kameraya yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde üç gün önce işten çıkarılan garson genç, aşırı alkol aldıktan sonra, bir işyerinin balkonundaki 150 YTL değerinde spor ayakkabıları çaldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüdeki zanlı, bugün ayakkabının sahibi tarafından yakalandı. Zanlı kendisinden şikayetçi olan ayakkabı sahibine "Şikayetçi olma, değeri neyse öderim. Şikayetçi olacaksan da gönlün olsun" dedi.

Alanya'ya iki ay önce çalışmak için gelen Şanlıurfalı A.Ç. adlı genç, bir süre önce çalıştığı bardan çıktı. Duruma sinirlenen genç, cebindeki son parayla da alkol aldı. Her zaman gittiği Keykubat sahilinde bulunan restorantın balkonunda gördüğü 150 YTL'lik spor ayakkabıyı alan zanlı, olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına kaydedildi.

Bu sırada uyuyan Emrah Öke, uyandığında ayakkabılarının çalındığını fark etti. Öke, işyerinin güvenlik kamerasından, ayakkabısını çalan kişinin A.Ç olduğunu tespit etti. Emrah Öke, bugün öğlen saatlerinde işyerine 3 gün aradan sonra gelip plajda denize girmeye hazırlanan zanlı A.Ç.'yi yakaladı. Sahilde özel güvenlik şirketi ekiplerine teslim edilen zanlı için polis ekipleri çağırıldı.

Polis ekiplerine beklerken kameralara olayı anlatan elleri arkadan kelepçeli zanlı genç A.Ç., "Şikayetçi olma, değeri neyse öderim. Şikayetçi olacaksan da gönlün olsun" dedi. Zanlı A.Ç., gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?