18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Azgın dalgalar balıkçıyı yuttu

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde arkadaşıyla birlikte kayığa binerek balık avlamaya giden şahıs, dev dalgalar sonucu denize düştü. Arkadaşı tarafından kayığa çekilmek istenen şahsın boynuna misina ipi dolandı. Tüm uğraşlara rağmen kurtarılamayan şahsın cesedi, bugün akşam saatlerinde kıyıya vurdu.

Alınan bilgiye göre olay, Dinek mevkii sahilinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Öz Saray Market’in sahibi Adem Çekiç, arkadaşı Mehmet Çelik ile birlikte balık avlamak üzere sahile indi. Oltayla balık tutmaya çalışan Adem Çekiç, kıyıda yüksekliği 6 metreye kadar çıkan dalgaların çarpması nedeniyle kayalıklar içersine düştü. Talihsiz genç kayığa binmek için dev dalgalarla boğuşurken, boynuna misina ipi dolandı. Arkadaşı Mehmet Çelik’in tüm çabaları ise yeterli olmadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, arama başlattı. Talihsiz gencin cesedi ise akşam saatlerinde kıyıya vurdu. Kayalıklar üzerinde ilk incelemesini yapan nöbetçi savcı, Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ceset üzerinde otopsi yapılmasını istedi.

Polise ifade veren Medet Çelik, "Kayalıkların üzerinde birlikte balık avlıyorduk. Bir anda gelen büyük bir dalga, arkadaşımı alıp götürdü. Kurtarmak istedim ancak, az kalsın kendim de boğuluyordum, çok üzgünüm" dedi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 13:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?