23
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA

Boş alana moloz dökene 500 YTL ceza

Antalya’nın Alanya İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Dere, şehir içindeki boş alanlara molozlu hafriyat dökenleri uyararak, traktör başına 500 YTL, kamyon başına bin YTL ceza uygulanacağını söyledi.

Saray Mahallesi Kız Kuran Kursu yanındaki yol açma çalışmasını denetleyen Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Dere Alanya’nın her bölgesinde bir çalışmalarının olduğunu belirterek, "Kuzeyde yol açımı, Karasaz, Damlataş, Saray Mahallesi’nde çocuk parkları, Eşref Kahvecioğlu’nda kaldırım, Devlet Hastanesi kavşağında düzenleme ve bunun gibi toplam 33 ayrı yerde çalışmamız bulunmaktadır" dedi.

Belediyenin bilgisi dışında şehir içinde bazı boş alanlara molozlu hafriyat dökenleri uyaran Dere, traktör başına 500 YTL, kamyon başına bin YTL ceza uygulanacağını söyledi.

Vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri anında değerlendirdiklerini de hatırlatan Dere, "Son olarak Saray Mahallesi’nde boş bir alana kamyonlarca moloz dökülmüştür. Şu anda bu hafriyatı alarak aynı bölgede yaptığımız bir yol çalışmasına dolgu olarak kullanıyoruz. Hafriyatı kaldırdığımız zaman bu alanı çocuk parkı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu.

Saray Mahallesi’nde DSİ kanalının üzerini kapattıklarını ifade eden Dere, "Şimdi de yeni açtığımız yolda dolgu çalışması yapıyoruz. Amacımız şehirde kamuya ait olan bütün alanları yine kamunun yararına kullanmak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 19:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?