18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Bunu yapan insan olamaz!

Alanya'da tatil yapan bir şarkıcı, kendisini kaçıran 2 kişi tarafından darp edilip işkence gördü. Kaçırıldıktan bir gün sonra yarı çıplak halde bir kaldırıma bırakılan genç kadın hastanede tedavi altına alınırken, 2 zanlı yakalandı.

4 gün önce arkadaşı Ramazan Dumru ve vokalisti Dilek Acar ile tatil yapmak üzere Alanya’ya gelen İnci Doğan (33), Selvi Otel’e yerleşti. Tatil sırasında Mardin’den 11 günlük bir iş teklifi alan grup, çarşamba günü Mardin’e gitmek üzere Ankara aktarmalı bilet aldı.

Salı günü araçla son bir kez şehir turuna çıkan gruptan İnci Doğan, Başkent Hastanesi yakınlarında araçtan inerek bir saat içinde İskele Caddesi’ndeki Dedikodu Bar’da buluşmak üzere arkadaşlarından ayrıldı.

Ancak arkadaşları bara gelmeyen Dilek Acar ve Ramazan Dumru, İnci Doğan gece de otele gelmeyince sabah durumu Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi.

Bugün sabah saatlerinde Atatürk Caddesi Kale Market Kavşağı’nda 03 LP 121 plakalı Ford marka bir otomobilden yarı çıplak ve yaralı halde bir kadının kaldırıma bırakıldığı ihbarını alan polis, olay yerine geldiğinde yüzü tanınmayacak halde, bilinci kapalı ve vücudu kanlar içinde bir kadınla karşılaştı.

Görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda araç plakasını alan polis, aracı kısa süre içinde şehir merkezinde yakaladı. Araçta bulunan Hüseyin Portal (45) ile Muhyettin Esen (36) gözaltına alındı. Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan kadının, araştırma sonunda sanatçı İnci Doğan olduğu anlaşıldı.

Bilinci açık olan Doğan’ın yüzünde, kollarında ve bocaklarında sigara söndürüldüğü ve vücudunun ayak tabanı dahil kesici bir aletle kesildiği tespit edildi. Yüzü tanınmayacak hale gelen ve feci şekilde dövülen İnci Doğan’ın kaşının üzerindeki piercingin çıkarıldığı belirlendi. Doğan’a tecavüz edilip edilmediği konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 kişinin sorgularının devam ettiği ve İnci Doğan’ın sanatçı Ozan Orhon’la birlikteliği olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 15:51:50
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 16:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?