22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALANYA - ANTALYA

Çağla Şikel'e at gibi kız dedi

Alanya'da aşırı yorgunluk ve güneş çarpması şikayetiyle hastaneye kaldırılan sanatçı Yeliz Yeşilmen, taburcu oldu. Kaldığı otelin plajında serinleyen Yeşilmen, ünlü manken çağla Şikel için "At gibi kız" dedi.


Alanya'ya tatile gelen Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz pazar günü Antalya'dan Adana'ya giderken rahatsızlandı. Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Yeşilmen, taburcu olduktan sonra Maritim Alantur Otele yerleşti.


Aşk yaşamının çok iyi gittiğini söyleyen Yeşilmen, "Herkes Bodrum'da, ben Alanya'yı çok seviyorum. Aşkımın ilk başladığı yer Alanya" diyerek, "Gayet naturel bir şekilde karşınıza çıktım. Hiç öyle başkaları gibi, makyaj yapıp karşınıza çıkmadım. Bu da birilerine gönderme olsun" diyerek isim vermedi.


Dünyaca ünlü manken Naomi Campel'i "Arap Atı" diyerek Çağla Şikel'e benzeten Yeşilmen, "At benzetmesi kötü bir benzetme değil. At, avrat, silah tarihte de var. Bunlar Türkler'in geninde vardır. At kutsal bir hayvandır. İhtişam vardır, birini ata benzetiyorsan, hakikaten çok güzel olmalı. Çağla Şikel, beğeniyorum at gibi kız. Dünya çapında Naomi var, at gibi öyle değil mi" dedi. Kendisinin doğuştan sarışın olduğunu söyleyen Yeşilmen, "Eğer birileri rahatlayacaksa gelecek yıl saçlarımın rengini değiştirebilirim" dedi.


Emel Sayın'ın hanımefendi kişiliğini, Hülya Avşar'ın zekasını,Türkan Şoray'ın hayata bakışını kendisine örnek aldığı söyleyen Yeşilmen, "Birebir olmak isteğim kişi yok, kendim olmak istiyorum, herkes bana benzesin" diyerek iddialı konuştu.


Röportajın ardından denize giren Yeliz Yeşilmen, selülitlere deniz kumunun iyi geldiğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 13:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?