25
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Çılgın aşık diş kırdı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Kız Meslek Lisesi öğrencisi Ş.S.K. okul önünde erkek arkadaşı E.P. (18) tarafından dövüldü. Kavgayı ayırmaya çalışan polise saldırdığı öğrenilen E.P. de gözaltına alındı.

Erkek arkadaşından ayrılmak istediği için sille tokat dayak yiyen Ş.S.K. (17)'nın dişi kırıldı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri sonucu ağzından ve burnundan kan gelen liseli kız Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İddiaya göre, E.P., daha önce de kendisinden ayrılmak isteyen Ş.S.K.'yı tehdit etti. Okulun ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen kermes dolayısıyla vatandaşlar için okulun bahçesine giriş izni verildi. Bu durumu fırsat bilen E.P. de okula gelerek Ş.S.K. ile son kez konuşmak istediğini söyledi. Okulun bahçesinden ayrılan ikili, okulun karşısında bulunan bir binanın arkasında konuşmaya başladılar. Ş.S.K.'nın kendisinden ayrılmak için ısrarcı olması üzerine sinirlenen E.P., kız arkadaşına yumruk attı.

Olayı gören vatandaşların bildirmesi üzerine gelen bir polis ve okulun öğretmenleri kavgayı ayırdı. Ş.S.K.'yı okula götüren öğretmenleri daha sonra hastaneye kaldırdı.

E.P. ise hızını alamadı ve olaya müdahale eden polise saldırdı. Olay yerilen gelen takviye polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen E.P. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Bu arada saldırıya uğrayan polis memurunun, E.P.'den şikayetçi olmadığı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 17:30:53
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 17:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?