19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Devlet Hastanesine polikilinik binası yapılacak

Alanya Devlet Hastanesi’nde acil servisin yenilenmesinin ardından, poliklinik binası yapımı için de temel atıldı.

Alanya Devlet Hastanesi’nde yapılacak yeni poliklinik binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, İl Genel Meclis üyesi ve AK Parti İlçe Sağlık Grup Başkanı Turgay Erbayrak, Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, Başhekim Yardımcısı Hasan Yetkin ve diğer hastane yetkilileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başhekim İsmail Başaran, "Alanya, son yıllarda dışardan aşırı göç alıyor. Bu yüzden imkanları kısıtlı olan kurumlarda sıkıntı yaşanıyor. Biz hastane olarak vatandaşlarımıza sağlıklı bir hizmet verebilmek amacıyla yeni poliklinik inşaatı için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Yaklaşık 1 dönümlük arazi üzerine kurulacak poliklinik, 3 kat olarak projelendirildi ancak biz ilk aşamada 2 kat yapacağız. Mevcut poliklinikleri ise servise dönüştüreceğiz. 60 oda bulunacak olan poliklinik binası için belediyelerden ve başka hayırseverlerden büyük destek almaktayız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Sağlık Grup Başkanı Turgay Erbayrak ise "Bizler işin siyasi yönünde değil, Alanya’ya hizmet etmek için buradayız. Hizmetlerde büyük emeği olan Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuoğlu’na şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
2 kattan oluşacak poliklinik binasının 6 ayda bitirilerek hizmete hazır vaziyete getirileceği belirtildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 09:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?