23
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA

Emniyet Müdürünü terleten soru

Hürriyetçi Türk-Alman Dostluk Derneği üyeleri olan Almanlar’ın bugünkü konuğu Alanya İlçe Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan oldu. Alman üye Werner Twithaus; Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan’a, yapılan denetimlerde ilçede sahte rakı ele geçip geçmediğini sordu.

Kısa adı Hürtürk olan ve Alman üyelerden oluşan Hürriyetçi Türk-Alman Dostluk Derneği üyeleri, her ayın ilk Cumartesi günü, Alanya’da bulunan devlet dairesi müdürlerinden biri ile toplantı yaparak sorunlarını iletiyor. Bu haftanın konuğu ise Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan oldu.

Almanlar, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan’a ehliyetten, pasaporta, çalışma izninden hırsızlık olaylarına kadar bir çok soru sorarak bilgi aldı. Soruların en ilginci ise bir Almanın, ilçede yapılan kontrollerde sahte rakı ele geçirilip geçirilmediği yönündeki soru oldu. Bu soru üzerine şaşıran Çalışkan, "Şimdi ben buna nasıl cevap vereyim?" dedi.

Kısa bir suskunluğun ardından Emniyet Müdürü Turagay Çalışkan, "Alanya’da İlçe Tarım Müdürlüğü ve Emniyet Teşkilatı olarak bar, restaurant, otel, market ve büfelerde 1 haftadır arama ve kontrol çalışması yapıyoruz. Yapılan denetimlerde kaçak içkiye rastlanmadı" diye konuştu.
Emniyet Müdürünün açıklaması ile Almanlar rahatladı.
(RY-İM-AÇK-DE-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 21:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar GÖÇEROĞLU IP: 88.232.66.xxx Tarih : 5.04.2008 19:23:32

Sayın müdürüm önce teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü olan 10 NİSAN 1845 182.yıl dönümünü kutlar sevgi saygılar sunarım. Şu alanyada 25. yılımı dolduran bir vatandaş olarak hemide atalarımın kanıyla sulanmış gaziantep ilinden gelen bir vatandaş olarak, şu kaçak siğaralara bir dur demenin zamanı geldi sanırım Bir paket kaçak siğara bir mermi demektir.buda dağlarda ve şehir içine kadar inen PKK şerefsizleri. benim yiğit askerimi ve cesur polisimi şehit etmektedir. artık bu kaçak siğara olayına bir dur demenin zamanı gelmiştir sanırım her ne kadar kaçak içki yok isede siğaradan rant sağlayanların peşini bırakmayalım sizden bir vatandaş olarak rica ediyorum. kaçak siğara içen vatandaşlarımızda duyarlı olsunlar kaçak siğara almasınlar satanlarıda ihbar etsinler şimdiden teşekkürler sayın müdürüm.tekrar saygılar. yaşar GÖÇEROĞLU