18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanını seçti

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin 8. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde yeni başkan Necati Masatlı oldu.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti 8. Olağan Genel Kurulu, cemiyetin Damlataş Caddesi'ndeki binasında yapıldı. Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı Sami Çaycoşar'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından seçime geçildi. Mevcut Başkan Servet Sipahioğlu ve Necati Masatlı tarafından iki farklı liste divan başkanlığına sunuldu. 28 üyenin katıldığı seçimde 16 oy alan Necati Masatlı Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı olurken, Servet Sipahioğlu ise 12 oy aldı.

Seçimin ardından görevi eski Başkan Servet Sipahioğlu'dan devralan Necati Masatlı, "Hep birlikte çalışacağız" dedi. Cemiyetin yeni yönetim kurulu üyeleri ise Mehmet Ali Gürses, Muammer Soylu, Adem Tekin, Hilmi Karagöz, Zeki Demir, Yakup Kocabaş, Teoman Eriş ve Hüseyin Kalaycı'dan oluştu.

Kongreye katılan Mahmutlar Belediye Başkanı Alaattin Çakır, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Çıplaklı Belediye Başkanı Hasan Uysal ve Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Bekiş Akış yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyerek, destek sözü verdiler.
Bir süre Bizim Alanya gazetesinde haber müdürlüğü yapan Necati Masatlı, daha sonra ANAP'ın yayın organı olan Petek Haber gazetesini çıkarttı, Radyo Maraton'u işletti. Radyo Maraton'un kapanmasının ardından belediye ihalesine girerek WC işletmeciliği yapan Masatlı, son olarak ise İskele Yolu üzerinde TEKEL Bayii işletiyor.

Alanya
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 12:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?