19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Hamile kadın tek başına doğurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 9 aylık hamile bir kadın, evde tek başına doğum yaptı. Çığlık sesleri üzerine hamile kadının evine gelen komşuları, arkadaşlarının doğum yaptığını görünce hemen 122 Acil Servis'i arayarak ambulans çağırdı. 

Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Alanya'ya bağlı Oba beldesindeki metro kavşağı yakınlarındaki bir evde meydana geldi. Alışveriş yapmak için annesi pazara gidince evde tek kalan 9 aylık hamile Sultan Menekşe'nin (31) doğum sancıları başladı.

Sancıları artınca yataktan kalkamayan Menekşe, çığlık atmaya başladı. Menekşe birkaç dakika sonra bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çığlık sesleri üzerine komşular Menekşe'nin evine geldi. Arkadaşlarının doğum yaptığını gören komşular, hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, bebeğin anneden göbek bağını kesti. Kanaması olan anne, bebeğiyle birlikte ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doğum servisinde tedavi altına alınan anne ve bebeğin sağlıklarının iyi olduğu öğrenildi.

CHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 17:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?