25
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Hırsızlık zanlıları kamerada

HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir bujiteri mağazasına giren 4 kadın ve 2 çocuğun çok sayıda bilekliği alarak hiçbir ürünü beğenmemiş gibi işyerinden ayrılmaları iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

Bugün öğle saatlerinde Alanya Atatürk Caddesi Mola kavşağında bulunan bujıteri mağazasına alışveriş amacıyla giren 4 kadın ve küçük yaşta 2 çocuk bir süre ürünlere baktıktan sonra ayrıldı. İşyerinde hırsızlık yapıldığını fark eden simit satıcısı tarafından işyeri sahibine haber verilmesinin ardından işletme sahibi Necati Dalcı(44) kadınların peşinden giderek bileklikleri istedi. Çocukların bileklikleri kendilerinin bilgisi dışında aldığını ileri süren 4 kadın bazı bileklikleri geri vererek özür dileyip

uzaklaştılar. İş yerine dönen Dalcı, güvenlik kameralarını incelediğinde ise çocukların dışında kadınların da çok sayıda bilekliği çantalarına doldurduğunu fark edince durumu polise bildirdi. Hırsızlık zanlısı kadınların eşkali üzerinde kimlik tespit etmeye çalışan Asayiş Büro Amirliği ekipleri alışveriş süsü vererek hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 4 kadın ve 2 çocuğu arıyor.

HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
HIRSIZLIK ZANLILARI GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 17:02:05
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 19:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?