17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA

İlaçlı meyve suyu ile soydular

Antalya’nın Alanya’ya İlçesi’nde bir petrol istasyonunda çalışan genç, ilaçlı meyve suyu ikram eden kişiler tarafından soyuldu. Öztürk’ün olayın ardından saatlerce deliksiz uyuduğu belirtildi.
Olay gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi.

Güllerpınarı Mahallesi’nde bir petrol istasyonunda çalışan Mustafa Öztürk’e (24) inşaatta çalıştığını ve arkadaşları ile kavga ettiğini söyleyen bir şahıs yanına oturdu. Öztürk’e ilaçlı meyve suyu ikram eden kimliği belirsiz şahıs, Öztürk uyuduktan sonra üzerindeki 250 milyon lira ve benzinliğe ait 30 milyon lira bozuk parayı alarak kaçtı. Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öztürk tedavi altına alınırken, Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

1 yıldır pompacı olarak çalıştığını belirten Mustafa Öztürk olayı şöyle anlattı:
"Yanıma uzun boylu ve sarışın bir kişi geldi. Bana market sordu. Bende marketin yerini gösterdim. Aradan beş dakika geçmeden yine yanıma geldi. İnşaatta çalıştığını ve arkadaşları ile kavga ettiğini söyledi. Biraz yanımda oturmak istedi. Bende müsaade ettim. Bana meyve suyu ikram etti. Ancak meyve suyunu koklayınca kötü bir koku geldi burnuma içmedim. Bu sırada yanımdaki kişi tuvalete gidiyorum diye yanımdan ayrıldı. Ben ise fenalaşınca bu kişiden şüphelendim ve üzerimdeki yüklü miktardaki parayı kasaya bıraktım. Daha sonrasını hatırlamıyorum ve uyandığımda kendimi hastanede buldum" dedi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 14:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irem yıldız IP: 78.176.168.xxx Tarih : 26.05.2008 22:59:48

yani bu yaptıkları çok terbiyesizce insanları hiç düşünmüyolar ve bence o çocuklar terbiye almamaış terbiye görmemiş çocuklar