30
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA

İsveç TV kanalı Alanya'da

İsveç TV 3 kanalında yayınlanan ve zayıflama üzerine bir sağlık programına katılan ünlü pop sanatçısı Alexander Kostantovlas, Alanya'ya geldi.

Yarışmacı sağlıklı zayıflama formülü olarak madalyalı Türk pehlivanlarla yağlı güreş yaptı. İsveçli yarışmacı, "Yağla, vücudumda bulunan yağları eritmek çok ilginç oldu" dedi. İsveç'te TV 3 kanalında yayınlanan '8 haftada Zayıflayın' adlı programının yolu Alanya'ya düştü.

Program ekibi ve aşırı kilolu yarışmacı Alexander Kostantovlas, milli güreşçi Kenan Şimşek'le Alanyaspor Zimbitlik Antreman Sahası'nda yağlı güreş yaptılar. Alanya'da müteahhitlik yapan işadamı Eray Erdemir'in sponsor olduğu programda, ilçenin tarihi ve turistik yerleri de tanıtıldı.

İsveç müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Alexander Kostantovlas, sağlık programı için milli güreşçi Kenan Şimşek ile bir gösteri karşılaşması yaptı. Güreş müsabakası gerçeğine uygun olarak cazgırın "İki yiğit çıktı meydane, ikisi de birbirinden merdane" anonsu eşliğinde gerçekleştirildi. Zimbitlik sahasında yapılan güreşte aşırı kilolarından kurtulmak için Şimşek'in karşısına çıkan Alexander, müsabakayı tamamlayamadı ve güreşi erken bıraktı. Milli güreşçi Kenan Şimşek ise karşılaşma sonrasında ata sporumuz olan güreşi tüm dünyaya tanıtmak için bu gösteriyi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Şimşek, "Güreş zor bir spor. Ben tam gün antrenman yaptığım zaman 4 - 5 kilo veriyorum. Güreş çok farklı bir spor ve bundan keyif alıyorum. Kilo vermek için uygun bir spor" dedi. Daha önce yağlı güreşi bilmediğini ve şu an 120 kilo olduğunu söyleyen Alexander Kostantovlas ise Alanya'da kalacağı 10 gün boyunca katılacağı bir dizi etkinlikten sonra kilo vermiş olarak ülkesine dönmeyi düşündüğünü ifade etti.

Organizasyona sponsor olan İşadamı Eray Erdem ise yaptığı açıklamada, "Alanya'yı tanıtmak için bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Hafta sonunda da Haşim Yetkin'in organize ettiği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'ne katılmayı planlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 10:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?