19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Kaçak sigara ve içki operasyonu

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 5 markette yapılan aramalarda, 874 şişe kaçak ve bandrolsüz içki ile 184 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 market sahibi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alanya jandarması ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, yeni yıl öncesi marketlere yönelik operasyon başlatıldı. Yapılan baskınlarda, çok miktarda kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Ekipler, Alanya’da 5 markete operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 874 şişe kaçak ve bandrolsüz içki ile 184 paket kaçak sigara ele geçirildi. Jandarma olayla ilgili Ömer Faruk Karakaya, Adem Karakaya, Mehmet Akın, Metin Demir ve Faruk Demir’i gözaltına aldı. İlk sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 5 market sahibi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarmanın el koyduğu kaçak içkilerin 40 milyar lira değerinde olduğu belirlendi. Jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi kaçak içki ve sigara denetimlerini sürdürdüğü bildirildi.

RIZA YANIK -ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 13:50:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?