17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA

Kayıp Srilankalı turistin cesedi bulundu

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde, 19 Kasım tarihinden bu yana kayıp olan Srilankalı turist, 300 metrelik uçurumun dibinde, kiraladığı cipin yanında parçalanmış olarak bulundu.

14 Kasım 2004 tarihinde tatilini geçirmek için İngiltere’den Alanya’ya gelen ve 19 Kasım tarihinden bu yana kayıp olan Srilankalı turist Vije Anandh Sithambaram (32), Alanya’ya 70 kilometre uzaklıktaki Çeşme bölgesi Kuşyuvası mevkiinde 300 metrelik uçurumun dibinde, kiraladığı cipin hemen yanında dün akşam parçalanmış olarak bulundu.

Alanya Jandarma Komutanlığı ve Gazipaşa Jandarma Komando Birliği tarafından bulunan ceset, uçurumdan çıkartılamadı. Ceset, bugün özel eğitimli dağcılar tarafından çıkartılacak.
Alaiye Otel’de konaklayan Sithambaram’ın Alanya’da bulunan bir arkadaşına Karaman’ın Sarıveliler İlçesi’ne gideceğini söylediği öğrenilirken, jandarma araştırmalarını Kuşyuvası bölgesinde yoğunlaştırmıştı. Sithambaram’ın kiraladığı 07 NN 328 plakalı Suzuki Samurai marka ciple uçuruma yuvarlandığı sanılıyor.

Bu arada, İngiltere’de öğrenci olan Sithambaram’ın ablası Amudha Sithambaram, kardeşinin kaybolması üzerine Alanya’ya geldi. Amudha Sithambaram, kardeşiyle en son 18 Kasım’da görüştüğünü belirterek, "21 Kasım’da İngiltere’ye geri gelmesi gerekiyordu. Gelmeyince İngiltere’de bulunan Türk Büyükelçiliği’ne durumu bildirdim. Yapılan araştırmalar sonucunda kiraladığı 07 NN 328 plakalı Suzuki Samurai marka ciple Taşkent İlçesi civarına gittiği ve bir daha geri gelmediğini öğrendim" dedi.

Tatilini geçirmek üzere Alanya’ya gelen Srilankalı Vije Anandh Sithambaram’dan 33 gündür haber alınamıyordu. 16 Kasım 2004 tarihinde Alanya’da bir Rent-A-Car’dan 07 NN 328 plakalı Suziki Samuray marka bir cipi kiralayarak tek başına safari turuna çıkan Sithduambaram, 2 gün sonra aracı geri getirmiş, 19 Kasım’da yeniden araç kiraladıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Srilankalı turistin kayıp olduğu Rent A Car şirketi sahibinin polise başvurusuyla ortaya çıkmıştı.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 11:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?