18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Motosiklet polis aracına çarptı!

ALANYA'DA MOTOSİKLET DEVRİYE GEZEN POLİS ARACINA ÇARPTI: 4 YARALI

Antalya'nın Alanya ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet sürücüsü, devriye gezen polis aracına çarptı. Kazada 2 polis memur yaralanırken, motosiklette bulunan 2 kişinin bacakları kırıldı.

Kaza, dün gece saat 01.30 sıralarında Antalya-Alanya D-400 Çevre Yolu Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışık ihlali yapan Ahmet Kızılyel (19) idaresindeki 07 NTC 49 plaklı motosiklet, sanayi içerisinde devriye gezdikten sonra yine devriye görevi için Cikcilli beldesine gitmekte olan 07 A 8383 plakalı polis otosuna çarptı. Kazada polis aracının ön ve yan camları patlarken, sürücü Cengiz Fakabasmaz (35) ve ekip arkadaşı Doğan Şen (48) ile motosiklet sürücüsü Ahmet K. ve yanındaki Hasan Arslan (12) yaralandı.

Yaralılar, ambulans ve özel otomobillerle Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurları Şen ve Fakabasmaz ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilirken, ayakları kırılan diğer yaralılar ameliyat edildikten sonra ortopedi servisinde tedavi altına alındı. Polis otosu ve motosiklet ise, olay yerine çağrılan çekici ile emniyet otoparkına çekildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, Ahmet K.'nın hırsızlıktan çok sayıda sabıkası olması ve kaza sırasında yanında hırsızlıkta kullanıldığı düşünülen bıçak ve çeşitli suç aletleri çıkması üzerine asayiş ekipleri tarafından da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2010 Pazar 12:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?