20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Muz yiyerek tatil kazandılar

Alanya'da, üniversite öğrencileri, Sevgililer Günü'nde muz yeme yarışmasına katılıp tatil kazandılar. Öğrenciler eğlenerek bedava tatil kazanmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Antalya'nın Alanya İlçesi Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Akdeniz Üniversitesi Alanya Turizm İşletme Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine, 'Beldemizi ve belediyemizi ne kadar tanıyoruz?' konulu panelde belde hakkında bilgi verdi. Panelin ardından başkanın öğrencilere bir de sürprizi oldu. Başkan Yücel, getirdiği muzları öğrencilere ikram etti ve en çok muz yiyen ekibe tatil hediye edeceğini söyledi.

Neşeli ve bir o kadar renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada kazanmak için mücadele eden öğrenciler Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den Alanya'da beş yıldızlı tatil kazandılar. Yarışmada birinci olan çift bir hafta, ikinci çift 3 gün, üçüncü olan çift ise bir günlük beş yıldızlı tatil hakketti.

Karşılıklı sıra ile elleri arkada birbirlerine muz yediren MYO birinci sınıf öğrencilerinden Derya Gönen, yarışmadaki partneri Bayram Nar'a bir dakikada 20 muz yedirdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 11:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?