20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Nefes kesen operasyon: 1 kişi gözaltında

Alanya İlçesi’nde, bir bilardo salonunda meydana gelen silahla yaralama olayının hemen ardından olay yerine yakın bir marketten hırsızlık yaptıktan sonra kaçmaya çalışan bir şahıs yakalandı.

Sigara alıp kaçtığı market sahibinin kovaladığı hırsız, yaralama olayı için bölgeye gelen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Hacet Mahallesi Klas Kafe Bilardo’da meydana gelen silahlı yaralama olayının ardından olay yerine birçok polis ekibi geldi. Bu arada olay yerine 20 metre mesafede bulunan Mert Market’e giren Ertan Alagöz (27) market sahibi Abdullah Benli’nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak, kasanın hemen arkasında bulunan sigara reyonundan 4 paket sigara kaparak kaçmaya başladı. Durumu farkeden market sahibi Alagöz’ün peşine düşerek "Yakalayın kapkaççı var" diye bağırmaya başladı. Kendisini kovalayan market sahibinden kaçmaya çalışan Ertan Alagöz, bir anda kendisini silahlı yaralama olayı için bölgeye gelen onlarca polisin arasında buldu. Polisler tarafından kıskıvrak yakalanan Ertan Alagöz, "Beni kurtarın" diye bağırmaya başladı. Polisler tarafından elleri kelepçelendikten sonra polis aracına alınan Ertan Alagöz’ün üstünden bali ve çakı çıktı. Polis aracı içinde bir süre bekleyen Ertan Alagöz, "Beni kurtarın tedavi edin, işkence yapmayın" diye bağırınca karakola götürüldü. Market sahibi Abullah Benli bir ara çay yapmak için tezgahın arkasına geçtiğini, o sırada hırsızın işyerine girdiğini söyleyerek olayı şöyle anlattı:

"Bir ses duydum ve kafamı uzattığımda ise bu kişinin sigaraları alarak kaçtığını gördüm. Hemen peşine düştüm. Polislerin kurşunlama olayından dolayı orda olduklarını biliyordum. Bağırdım ve yakalandı."

Bir çok kapkaç ve hırsızlık olayından sabıkası olan Ertan Alagöz’ün, küçük yaştaki çocuklardan oluşan kapkaç çetesinin de lideri olduğu ortaya çıktı.

alanya
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 10:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?