20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

'Niye geldiniz? Ben iyiyim'

Alanya ilçesinde tatil yapan Rus turist Evginia Drozznia, dün gece kıyafetiyle girdiği denizde kendisinden saatlerce haber alınamayınca polisi alarma geçirdi. Saatler sonra Rus turist, hiçbir şey olmamış gibi Kleopatra sahiline çıkıp polise "Niye geldiniz, ben iyiyim, hiçbir şeyim yok" dedi.


Alanya'da, 3 yıldızlı bir otelde tatil yapan Rus turist Evginia Drozznia (28), üzerine giydiği gece kıyafeti ile eğlenmek üzere otelinden çıktı. Disko yerine otelin karşısındaki Kleopatra sahilinde denize giren Rus turist, çantasını ve şapkasını kıyıya bırakıp denize girdi.


Rus turistten saatlerce haber alınamadı. Otel yetkilisi ve tur acentesi polisi arayıp Rus turistin denizde kaybolduğu ve hayatından endişe ettiğini bildirdi. Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekiplerinin de Kleopatra sahili açıklarında araştırma yaptığı olayda, saatler süren araştırma sonrası vatandaşları ve polisi telaşlandıran Rus turist denizden karaya çıktı.


Çevik kuvvet ekipleri, Rus turisti önce oteline götürüp elbiselerini değiştirmesini sağladı. Ardından Rus turist, ifadesi alınmak üzere saray polis merkezine götürüldü.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 13:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?