20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Noel annelerden plaj şov

Alanya’da Noel anne kıyafetleri giyen iki güzel manken mayo defilesi yaptı. Plajda güneşlenen ve denize giren turistler, Noel kıyafetli mankenleri görünce önce şaşırdılar, sonra mankenleri alkışladılar.

Türkiye’nin önde gelen iç giyim ve mayo firması Nelson’un 2005 yaz kreasyonu, bugün Alanya Kleapotra Plajı’ndaki defileyle tanıtıldı. Nelson Akdeniz Bölge Bayisi Murat Tekstil’in düzenlediği defilede, 2003 Akdeniz Güzeli Ayten Esen ve 2004 Akdeniz Güzeli Tuğçe Kepekçi, plaja Noel anne kıyafetleriyle geldi.

Plajda güneşlenen ve denize giren turistler, Noel anne kıyafetli mankenleri görünce şaşırdı. Güneşlenen turistlerin arasında Noel kıyafetiyle dolaşan mankenler, daha sonra mayo ve bikinileri tanıttı. Mankenler, defile sırasında Noel anne kıyafetlerini turistlere giydirdi. Turistlerin alkışları arasında defileyi tamamlayan mankenler ve mayolar turistlerden tam not aldı.

Murat Tekstil’in sahibi Mete Duru, 2 gün sürecek olan defilenin, Nelson’un 2005 ürünlerinin Alanya’daki butiklere tanıtılması amacıyla yapıldığını söyledi. Alanya’nın Antalya’dan sonra Akdeniz’deki ikinci üs olduğunu belirten Duru, "İlk kez düzenlediğimiz bu defile bundan sonraki dönemlerde de devam edecek" dedi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 14:57:08
Güncelleme :26 Aralık 2004 Pazar 15:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?