31
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA

Okurcalar'da korkutan yangın

ALANYA'DA KORKUTAN YANGIN

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Okurcalar beldesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın korkuttu. Yangının çıktığı an balkondan atlamaya çalışan ev sahibinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

Okurcalar beldesinde bir apartmanın ikinci katında bulunan Abuzer Aygün'e ait dairede yangın çıktı. Apartmanın altında bulunan kıraathanedeki vatandaşlar daireden yükselen dumanları fark ederek durumu itfaiyeye haber verdi. Bu sırada uyuyan ev sahibi uyanarak evden çıkmaya çalıştı. Dumanın etkisiyle çıkış kapısını bulamayan Aygün balkona çıkarak yardım istedi. Bir süre yardım bekleyen Aygün dumandan etkilenmeye başlayınca balkondan atlamaya çalışırken gelen itfaiye ekipleri balkona uzattıkları merdivenle

Aygün'ü kurtardı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken evin oturma odası kül oldu. Yangın sırasında uyuduğunu ve fark ettiğinde çok korktuğunu ifade eden Aygün, "Verilmiş sadakamız varmış. Son anda yangını fark ettim kendimi balkona zor attım. İtfaiye zamanında gelmeseydi dumandan zehirlenecektim. Eşim ve çocuğumun yangın sırasında evde olmaması da beni sevindirdi. Onlara bir şey olsa ben yaşayamazdım" dedi.

ALANYA'DA KORKUTAN YANGIN
ALANYA'DA KORKUTAN YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 16:54:03
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 22:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?