18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Oteli su bastı!

SU BASKINI OTEL BOŞALTTIRDI

Antalya'nın Alanya ilçesinde başlayan yağmurun etkisini arttırması ile 10 otel ve 25 evi su bastı. Salonuna 3,5 metre su dolan bir otelden ise 500 müşteri diğer otellere transfer edildi.

Alanya'da etkisini gösteren yazdan kalma günlerin ardından aniden başlayan yağışlar, yerini gök gürültülü ve şiddetli yağışlara bıraktı. Gece boyunca süren sağanak yağış, gün içinde ve akşam saatlerinde aralıklarla etkisini gösterdi. Konaklı beldesinde hizmet veren 10 otel ve 25 ev ise yağmur suyuyla doldu. En fazla hasarın meydana geldiği Club Doğanay Otel'de otelin düğün salonunda 3,5 metre, mutfak bölümünde ise 1,5 yüksekliğinde su birikti. Müşteriler, tedirgin olmamaları ve yiyecek ihtiyacı

karşılanamayacağı için tur otobüsleri ile diğer otellere transfer edildi.

Bin 500 kişilik düğün salonunun su ile dolduğu Club Doğanay Otel'in Ön Büro Müdürü Yücel Eroğlu, "Salon, mutfak ve soğuk hava depoları su ve çamur baskınına uğradığı halde tek tesellimiz can kaybı olmaması. Bu gece otelde düğün olmaması ise büyük şans" dedi.

Öte yandan Alanya Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre bugün metrekareye 103 kilogram yağış düştü. Hava sıcaklığının ise gece 12 derece olması bekleniyor.

SU BASKINI OTEL BOŞALTTIRDI
SU BASKINI OTEL BOŞALTTIRDI
SU BASKINI OTEL BOŞALTTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 19:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?