18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Plaj temizlendi

Bir işletmenin yakıt kazanının patlaması sonucu fuel-oil’e bulanan Keykubat Plajı, Belediye Çevre Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından temizlendi.

Alanya İlçesi’nde bir işyerinin yakıt kazanının patlaması sonucu sızan fuel-oil, Hacet Deresi yolu ile Keykubat Plajı’na akmıştı. Plaj, kısa zamanda fuel-oil ile dolarken, denize giren turistler bu olaya tepki göstermişlerdi.

Bugün Alanya Belediyesi’ne bağlı Çevre Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler plajda temizlik çalışması yaptı. Çevre Sağlık Müdürü Özcan Saraç, temizleme çalışmaları sırasında bizzat işçilerin başında dururken, 1 kilometrelik plajda kumlara yapışan feul-oil, işçiler tarafından elle temizlendi. Temizlik çalışmaları sarısında turistlerin denize girdikleri ve plajda güneşlendikleri gözlendi.

Çevre Sağlık Müdürü Özcan Saraç, Keykubat Plajı’nda bulunan fuel-oil artıklarını kısa zamanda temizlediklerini söyleyerek, "Buna yol açan fırın hakkında gerekli tutanaklar yapıldı. Vatandaşlarımızın çevre konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 23:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?