19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Polis saatlerce onu aradı!

DENİZE GİREN TURİST KAYBOLUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde, tatilini geçirdiği otelden çıkarak plaja giden bir kişi uzun süre denizden çıkmayınca polisi ve sahil güvenlik komutanlığını harekete geçirdi.

Alanya'ya bağlı Oba beldesinde tatilini geçiren Suriye uyruklu Alman vatandaşı, akşam saatlerinde denize girmek için otelden ayrıldı. Oba plajına giden Tomman Alafadi (32), plajda üzerini değişerek yanında plajda oturan Alman tatilci Helga Stubbs'dan çantasına göz kulak olmasını istedi. Aradan geçen 1 saate rağmen Alafadi'nin denizden çıkmaması üzerine endişelenen Alman kadın, durumu plajda bulunan Türk vatandaşlar aracılığı ile polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarını

dinleyerek durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Sahil güvenliğe bağlı arama ekibi gelinceye kadar polis denizde gözle arama yaparken bir süre sonra denizde kaybolduğu söylenen Alafadi, çantasını almak için plaja geldi. Tercüman aracılığı ile bilgi alınan Alafadi, kaybolmadığını ancak akıntının etkisi ile denize girdiği bölgeden biraz uzaktan sahile çıktığını söyledi. Polis ise Alafadi'yi oteline gönderdi.

DENİZE GİREN TURİST KAYBOLUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 16:55:00
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 09:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?