23
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA

Reklam için kendini paralamış!

Alanya İlçe Emniyet Müdür Turgay Çalışkan, şarkıcı İnci Doğan’ın "darp edildiği senaryosu" ile ilgili olarak, "Yapılan sorgulamada menajer Dumru, bu olayı Türkiye’nin gündemine gelebilmek için yaptıklarını itiraf etti" dedi.

Emniyet binası önünde bugün bir açıklama yapan Çalışkan, olayla ilgili baştan beri şüpheleri olduğunu ve yapılan araştırmalar sonucunda şüphelerinin doğru çıktığını belirterek, "İnci Doğan’ın vücudunda meydana gelen yara izlerinin sadece çizikten ibaret olması bizi şüphelendirdi. Yaptığımız araştırmada İnci Doğan ile ilgili 10 Mayıs’ta kayıp başvurusu yapılmıştı. Bu kişinin ayın 11’i ve 12’sinde Alanya’ya bağlı Mahmutlar Beldesi’nde menajeri Şevket Ramazan Dumru ile görüldüğüne dair ipuçlarına ulaştık. Bir marketten İnci Doğan’ın ayın 11’inde alışveriş yaptığını tespit ettik. Araştırmalarımız sonucunda Şevket Ramazan Dumru ve vokalisti Dilek Acar’ı kaldıkları otelden aldık. Yapılan sorgulamada menajer Dumru, bu olayı Türkiye’nin gündemine gelebilmek için yaptıklarını itiraf etti. İnci Doğan’ın halen psikolojik durumu bozuk olduğundan ifade alınamadı. Dilek Acar ise olayın senaryo olduğunu belirtti" dedi.

Emniyet Müdürü Çalışkan, İHA muhabirinin "Peki bu çizikler nasıl ve kim tarafından yapılmış?" sorusu üzerine, "Şu anda soruşturma devam ediyor. Olay adliyeye intikal etmiş durumda. Alanya Cumhuriyet Başsavcısı bu kişiler hakkında devlet güçlerini boş yere meşgul etmek ve halkı infiale sürüklemek suçlarından soruşturma başlattı. Bu nedenle daha fazla açıklama yapamıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 14:41:38
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 14:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?