18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Rekora doymadı

Başıyla top sektirme dalında 5 ayrı rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Kosovalı Agim Agushi, Alanya’da yeni bir rekor denemesi yaptı. Agushi, Alanya’da Kleoptra Plajı’nda 3 kilometre boyunca başında top sektirdi.

Başında top sektirme kategorisinde 5 ayrı rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Kosovalı Agim Agushi, Alanya’da Kleoptra Plajı’nda 3 kilometre boyunca başında top sektirerek yeni bir rekor denemesi yaptı.

Noter huzurunda plajda kafasında top sektirmeye başlayan Agushi, 40 dakika sonra 3 kilometrelik plajın sonuna ulaştı. Agushi burada bir de gösteri yaparak, top sektirirken eşofmanını giyip çıkardı ve kum üzerinde dizlerinin üzerine çökerek yürüdü. Plajdaki turistler de, Agim Agushi’ye alkışlarla destek verdi.

Rekor denemesi sonunda kısa bir açıklama yapan Agushi, "Alanya’da bu 3’üncü denemem. Tekrar geleceğim. Burada yaptığımız rekor denemesinin görüntülerini Guinness Rekorlar Kitabı’nın Almanya temsilciliğine göndereceğiz. Onlar görüntüyü izleyecekler ve karar verecekler" dedi.

Kosovalı rekortmen, daha önce Münih’te 3 saat 55 dakika 20 saniyede 11 bin 111 kez iki kişi karşılıklı kafada top sektirme, 3 saat 12 dakikada 15 kilometre yürüyerek kafada top sektirme ve Priştine’de 1 saat 12 dakika 41 saniye kafasında top sektirip 3 bin 780 basamak çıkarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmıştı. Agim Agushi ayrıca, yine Alanya’da araç üstünde 7 kilometre top sektirerek ve bir basketbol sahasında top sektirerek rekor kırmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2005 Pazartesi 16:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?