22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALANYA - ANTALYA

Rus turiste kapkaç darbesi

Alanya'da ğrencileriyle birlikte tatile gelen Natalia Danılochkina akşam saatlerinde oteline dönerken motosikletli kapkaççıların saldırısına uğradı.

Kolundaki çantasını vermek istemeyen Danılochkina kapkaççılar tarafından metrelerce sürüklendi. Çetin ceviz çıkan Rus bayan, çantasını kaptırmadı.

Alanya’ya 37 öğrencisiyle birlikte 15 günlük tatil için gelen Rusya Sen Petersburg Kayak Merkezi Spor Öğretmeni Natalia Danılochkina (36) dün gece saat 22:45 sıralarında çıktığı yürüyüşün ardından otele giderken kapkaççıların saldırısına uğradı.

Oteline kısa mesafe kala motosiklet ile Rus Natalia Danılochkina’nın yanına yaklaşan kapkaççılar, birden turistin çantası hızla çekerek çalmak istedi. Elindeki çantayı hırsızlara kaptırmamak için direnen Natalia Danılochkina metrelerce sürüklendi. Öğretmen Danılochkina’nın çantasını çalamayacaklarını anlayan iki motosikletli, çantayı bırakarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sırtında ve bacaklarında sıyrıklar oluşan Natalia Danılochkina, öğrencilerinin üzülmemesi için önce polise haber vermedi. Yaşadığı olayın şokunu atlattıktan sonra öğlen saatlerinde Alanya Devlet Hastanesi’ne gelerek tedavi olan Natalia Danılochkina, polise giderek şikayetçi oldu.

Natalia Danılochkina, "İlk kez böyle bir şey başıma geliyor. Sporcu olduğum için uzun süre benimle mücadele eden iki kapkaççıya çantamı kaptırmadım" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:17:57
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 14:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Topdemir IP: 85.96.99.xxx Tarih : 11.06.2005 22:24:53
Bir Alanyalı olarak bu tür haberler Ankara ' da yaşamakta olan bizlerşi çok üzüyor . Türkiyemizi yabancı konuklara kültürümüzün güzellikleriyle tanıtmamız gerekirken bu tür olaylarla gündeme gelmek acı birşey . Tüm yetkilileeri daha hassas davranarak yalnızca Alanya ' nın turizmi değil tüm Türkiyenin geleceği ile ilgili olan bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum . Alanyalı dostlara özellikle beni Alaiyeli yapan Canımın Dostuna yürek dolusu selam sevgi ve muhabbetler...