22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALANYA - ANTALYA

Rus turistin şüpheli ölümü

Antalya'nın Alanya ilçesine tatile gelen Rus turist, sabah saatlerinde inşaat halindeki 7 katlı bir binanın zemin katında ölü bulundu.


Alanya'ya 8 Temmuz günü tatile gelen Rus turist Yury Filjppov Konaklı beldesinde Blue Fish Otel'e yerleşti. Tatilin 3. gününde motosiklet kazası geçiren ve yaralanan Yury Filjppov (61) ayaktan yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Filjppov, ertesi günü saat 19:00 sıralarında Obaköy mevkiinde denize girdi. Denize açılan ve sürekli derinlere dalıp uzun süre sonra yüzeye çıktığı görülen turist, bir büfe çalışanları tarafından intihara teşebbüs ediyor şüphesiyle karaya çıkarıldı.


İskele Caddesi'ne giden Rus turist, diskolar sokağında aşırı alkol alarak taşkınlık çıkardı. Polisle tartışan turist alkollü olduğu için özel bir hastaneye kaldırıldı. Rus turist burada bir şeyi olmadığını söyleyerek hastaneden ayrıldı. Rus turist bugün Cikcilli beldesi Alkon Sitesi'ne ait 7 katlı bir inşaatın zemin katında inşaat işçileri tarafından ölü bulundu.


Olay yerine çok sayıda polis geldi. Rus turistin aşırı alkollü olduğu ve son 24 saat içinde yaşananlar göz önüne alınarak intihar ettiği sanılıyor. Turistin cesedi morga kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2007 Cuma 18:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?