20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Sandığa ambulansla geldi

AMBULANSLA OY KULLANMAYA GETİRİLDİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde, dört yıl önce geçirdiği kazada felç kalan 26 yaşındaki Hüseyin Karaca, oyunu kullanmaya ambulansla getirildi.

Dört yıl önce Alanya'da halk otobüsünün ön kapısından düşerek omuriliğinin zedelenmesi sonucu felç kalan ve solunum cihazına bağlı yaşayan Hüseyin Karaca, Alanya Belediyesi'ne ait 112 Acil yardım ambulansı ile Hacet Mahallesi'ndeki evinden alınarak oyunu kullanacağı Abdurrahman Alaaddinoğlu İlköğretim Okulu'na götürüldü.

Alanya Belediyesi hemşiresi Muazzez Kaya, iki kardeşi ve yengesi ile oyunu kullanmaya gelen Karaca'ya, sandık görevlileri okulun bahçesindeki ambulansa gelerek oy kullandırdı. Sandık görevlisi, Karaca'nın zarfını alarak kardeşi Fatih Karaca'nın eşliğinde okuldaki 1099 numaralı sandığa attı. Seçimin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Karaca, vatandaşlık görevini yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Alanya Belediyesi hemşiresi Muazzez Kaya da, Hüseyin Karaca'nın kendisine daha önce oy kullanmak istediğini söylediğini belirterek, "İşlemlerini tamamladık ve onu oy kullanmaya getirdik" dedi.

AMBULANSLA OY KULLANMAYA GETİRİLDİ
AMBULANSLA OY KULLANMAYA GETİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 16:25:02
Güncelleme :12 Haziran 2011 Pazar 17:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?