20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

Sessiz protesto!

HASTANEDEN SESSİZ PROTESTO

Alanya İlçesindeki Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Ergenekon tutuklusu ve CHP Zonguldak Milletvekili adayı Prof.Dr. Mehmet Haberal'ın gözaltına alınışının ikinci yıldönümü nedeniyle Acil Servis dışında hasta kabul etmedi.

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof.Dr. Mehmet Haberal'ın 13 Nisan 2009 tarihinde Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ikinci yıldönümü nedeniyle Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servis dışında hasta kabul etmedi.

Hastane yönetimi, CHP'nin Zonguldak'tan milletvekili adayı gösterdiği Mehmet Haberal'a destek için hastane girişine, rektörün fotoğrafının yer aldığı 'Koltuğa güç almak için değil güç katmak için oturacaksın' yazılı pankart astı.

FACEBOOK'TA YAZI

Hastane yönetimi konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, doktorların ve idari yönetimin gün boyu toplantıda olacağı belirtildi. Ayrıca Hastanenin Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cevahir Haberal, Mehmet Haberal için sosyal paylaşım sitesi Facebook'a 'İki yıldır sabrettik. Ha gayret iki ay kaldı. O eğilmedi, bükülmedi, yenilmedi, dönmedi. Sıra biz de. Tüm Türkiye görsün kim olduğumuzu' diye yazdı.

HASTANEDEN SESSİZ PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 11:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?