18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Telekom'dan son uyarı

Alanya Telekom Müdürlüğü’nce, sulh kapsamı dahilinde olan ve borcunu şu ana kadar ödemeyen aboneler uyarılarak, ödemede büyük kolaylık sağlayan yasanın süresinin 28 Şubat’ta sona ereceği bildirildi.

2004 yılının Temmuz ayına kadar olan borçları kapsayan ve birikmiş borcu bulunan abonelere büyük kolaylık sağlayan yasa, 28 Şubat 2005 tarihine kadar uzatılmıştı.

Bu kapsam içerisinde bulunan ve borçlarını hem faizsiz hem de taksitle ödeme imkanına sahip olan abonelerin, Alanya’da bu şansı yeterince kullanmadıkları belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alanya Telekom Müdürü Nihat Başkaya, kapsam dahilinde olan aboneleri uyararak, 28 Şubat’a kadar uzatılan sürenin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Alanya’da yaklaşık 2 bin abonenin sulh kapsamına girdiğini ve bunlardan sadece bin tanesinin sözleşme imzaladıklarını kaydeden Başkaya, "Maalesef, bizim insanlarımızda son gün sendromu var. Herkes, bu şansını kullanmak için son günleri bekliyor. Bu nedenle 31 Aralık’a kadar olan süre uzatılmak zorunda kaldı. Son haftada sistemlerimiz o kadar yükü kaldırmadı ve Genel Merkez süreyi 28 Şubat’a kadar uzatmak zorunda kaldı" dedi.

Abonelere işlemlerini son güne bırakmama çağrısında bulunan Başkaya, "Şu anda günde 2 veya en fazla 3 abonemiz gelip işlemini yaptırıyor. Abonelerimiz bu dönemde rahat rahat gelip haklarından faydalanabilir. Son günlerde yığılma yaşandığı taktirde bazı abonelerimiz işlemlerini yaptıramayabilir. Borçlarını eski şekliyle, faizleriyle birlikte ödemek zorunda kalırlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 14:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?