19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Turistler turistlere tecavüz etti!

Antalya'ya tatile gelen Rusya ve Ukrayna uyruklu iki kadın, Kazakistan ve Azerbaycan uyruklu iki turist tarafından tecavüze uğradıklarını öne sürerek polise başvurdu. Zanlılar polis tarafından yakalandı.

Ukraynalı L.U (32) ve Rus turist I.A, (28) Fatih Polis Merkezine başvurarak, Yat Limanı'nda gezerken tanıştıkları Kazakistanlı K.T. (41) ve Azeri E.H (44) tarafından tecavüze uğradıklarını iddia ettiler.

Kadınların, zanlılarla tanıştan sonra, bu kişilerin motosikletiyle gezintiye çıktıklarını, gittikleri Tünektepe mevkisi ormanlık alanda zanlıların kendilerine tecavüz ettiğini ileri sürdükleri belirtildi.

Tecavüze uğradıklarını savunan kadınlar ve tecavüz zanlısı erkeklerin alkollü oldukları ve ormanlık alan yakınlarındaki köylülerin, kadınların çığlık sesi üzerine zanlıları taşla kovaladıkları öne sürüldü.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadınların verdiği eşkal doğrultusunda Yat Limanı civarında yaptıkları araştırma sonucunda, zanlıları yakaladı.

Zanlıların ifadelerinde suçlamaları reddettikleri, gezmek için gittikleri ormanlık alanda, kadınların kabul etmemeleri üzerine cinsel ilişkiye girmediklerini öne sürdükleri öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 18:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cüneyt abideoğlu IP: 88.231.85.xxx Tarih : 25.06.2008 00:05:02

kardeşim böyle kişileri ülkeye sokmamak lazım.Gerekirse çok ağır ceza vermek lazım.Kimse kimseye güvenemiyecek mi artık bu memlekette kendi memleketinde niye böyle pis amelleriyle hareket etmiyorlar.BUNLAR İNSAN DEĞİL...