19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Ünlü mankenler açılışa katıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir galeri açılışına katılan ünlü manken Tuğba Özay'a ilgi büyüktü. Dualı açılışta ellerini kaldırarak dua eden Tuğba Özay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karadenizli erkekleri öven Özay, "Buna en iyi örnek babamdır. Ancak Karadenizli olan Kaya Çilingiroğlu'nun babam gibi olması mümkün değil. Ben öyle bir adamı gırtlaklarım. Biz de Karadenizliyiz. Karadeniz fırtınası, bir diğer Karadeniz fırtınası ile buluşursa maazallah" diye konuştu. 

Alanya'da bir galerinin açılış törenine katılan Özay, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Törene katılan davetliler, Özay'la fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğba Özay, "Bu kez araçla geldiğim için açılışa zamanında geldim. Türk Hava Kurumu ile gelseydim yine geç kalırdım. En kısa zamanda Türk Hava Kurumu'nun özelleştirilmesi gerekiyor" dedi. Özay, ayrıca Türk Hava Kurumu'nu dava açmaktan vazgeçtiğini de ifade etti. 

Galeri içinde yer alan bir bilgisayarda araba yarışı oynayan Tuğba Özay, oyunda bir türlü başarılı olamadı. Basın mensuplarının kendisine, sanal alemde kaza yapma rekoru kırdığını ve Deniz Akkaya'yı geçtiğini söylemesi üzerine Özay, "Öğrenene kadar biraz zaman alıyor. Ancak ben asfaltta herkesi ağlatırım, aşkta da ağlatırım. Asfalta bekliyorum herkesi" diye konuştu. Çok trafik cezası yiyen bir sürücü olmadığını ifade eden Tuğba Özay, "Ben kurallara uyan, iyi bir sürücüyüm. Benim halam, nişanlısı ile birlikte trafik kazasında hayatını kaybetti. Bir iki kez radara yakalandım o kadar. Alkollü araç kullanmam. Bir milletin kültürü, esasında trafik kurallarına uyma ile ölçülür. Ama bizim insanımız langada-lungada araç kullanıyor. Sollama yapmak istemiyorsunuz, yol vermiyor. Selektör yapıyorsunuz, araçtan el, kol hareketi yapıyor. Özellikle İstanbul trafiğinden ve köstebek gibi yollarından şikayetçiyim" ifadelerini kullandı. 

Parmağındaki pırlanta yüzüğün hediye olup olmadığı sorusu üzerine ise, Özay şöyle konuştu: 
"Yüzüğü kendim aldım, kendi paramla taktım. İlle bir erkeğin mi yapması lazım? Bir kadın, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp kendi yüzüğünü kendi alabilir. Hiç bir erkeğin boyunduruğu altında kalmadan yaşayabilir. Aldatmalara, ihanetlere karşı direnebilir, mücadele edebilir. Hatta 'tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna' diyebilir. Yanlış örnek olanlar var aramızda. O yüzden ben, toplumun değer yargılarına hoş olmayan davranışlar içinde olmayı tasvip etmiyorum. Özellikle aile gibi kutsal bir değeri, bu şekilde yozlaştırmak bana hiç de doğru bir yaklaşım değil." 

Canlı yayında kendisine bir çok kez evlenme teklifinde bulunulduğunu söyleyen Özay, bir hayranının çiftlik evine giderek babasından kendisini istediğini söyledi. Hayatında kimse olmadığını ve aşk acısı çekmek istemediğini belirten Tuğba Özay, evleneceği kişi hakkında bir standardı olduğunu belirtti. Özay standartları ise, "Önce adam gibi adam olmalı. Bir kere boyu, boyuma uygun olacak. Kısa boylu bir adamla olamam. Nerden olursa olsun, insan olacak" şeklinde sıraladı. 

Karadenizli erkekleri öven Tuğba Özay'a, Kaya Çilingiroğlu sorulduğunda, "Benim babam da Karadenizli ve çok iyi bir örnek. Kaya Çilingiroğlu'nun ise babam gibi olması mümkün değil. Öyle bir adamı gırtlaklarım ben. Biz de Karadenizliyiz, mümkün değil. Karadeniz fırtınası, bir diğer Karadeniz fırtınası ile buluşursa maazallah" dedi. Tuğba Özay, silaha meraklı olduğunu ve arada sırada silah kullandığını da söyledi. 

Özay daha sonra, açılışta görevli genç manken adayları ile bir süre sohbet etti. Özay, genç mankenlere hangi mankenleri beğendiğini ve ünlü olmak için neler yapmak gerektiğini sordu. 2 genç manken adayının cevabı ise, oldukça şaşırtıcı idi. Genç mankenler, "Ünlü olmak için, kulakları Japon yapıştırıcısı ile yapıştırmak yeterli, ancak biz bunu yapmayız" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2006 Cuma 00:14:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?