19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNDOĞMUŞ - ANTALYA

Babalarının yerine işe başladılar

Antalya’nın Gündoğmuş İlçesi, Güzelbağ Köyü Ortakonuş mevkiinde çıkan orman yangınında şehit olan 6 orman işçisinden Hasan Dağlan ve Ferudun Kaya’nın çocukları, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nde işe başladı.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nde daire içinde görevlendirilen Ferudun Kaya’nın oğlu Hüseyin Kaya, müdürlüğe bağlı İnşaat Kalem’de, Hasan Dağlan’ın oğlu Ali Dağhan ise Sosyal Hizmetler Şefliği’nde göreve başladı. Görev yerlerindeki kıdemli memurlar tarafından bilgisayarlar ve yapılan işler hakkında bilgilendirilen Ali Dağhan ve Hüseyin Kaya, yeni işlerine alıştıklarını ifade ettiler.

Babası Feridun Kaya’nın yerine göreve başlayan ve müdürlük içerisinde masa başı göreve getirilen Ali Kaya, arazide çalışmak istemediğini belirterek, "Arazi şartları çok ağır, buradaki ofis şartları daha iyi olduğu için burada görev yapmayı tercih ettim" dedi. Bilgisayar işlemleri hakkında eğitim alan Ali Dağhan’ın oğlu Hasan Dağhan da yeni işinden çok memnun olduğunu ifade ederek, devletin kendilerine böyle bir fırsat vermesinin sevindirici olduğunu söyledi. Dağhan, babası gibi neden arazide çalışmak istemediğini soran gazetecilere ise "Babam sarı elbise giyerdi, arazidekilerde sarı elbise giyiyorlar. Ben o elbiseleri görünce aklıma babam geliyor ve dayanamıyorum. Benim için çok zor bir durum" yanıtını verdi.
Hüseyin Kaya ve Ali Dağhan, babalarının yerine kendilerini işe yerleştiren Orman Bakanlığı’na ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 16:49:04
Güncelleme :20 Haziran 2006 Salı 12:20:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?