24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNDOĞMUŞ - ANTALYA

Başkana gözaltı

Gündoğmuş Belediye Başkanı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gündoğmuş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlar ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mustafa Zafer Aslan, Hesap İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri’nden görevlilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 13’ü, ifadelerinin alınmasının ardından Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.

Belediye Başkanı Mustafa Zafer Aslan, adliyeye götürülürken haksız yere gözaltına alındıklarını söyleyerek, "Adalet tecelli edecek" dedi. Bir kişi ise basın mensuplarına, "Çekin kardeşim, ben işkence gördüm" diye konuştu. Gündoğmuş Cumhuriyet Savcılığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen operasyonun, ilçede bir süre önce meydana gelen kundaklama olaylarıyla ilgili olduğu iddia edildi.

Gündoğmuş’ta geçtiğimiz Aralık ayında 1 gün arayla Belediye Başkanı Mustafa Zafer Arslan’ın ağabeyi Hasan Arslan’ın evi ve eniştesi Mehmet Nuri Günal’ın minibüsü kundaklanmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 15:28:21
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 23:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?