20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNDOĞMUŞ - ANTALYA

Kazada aynı aileden 2 kişi öldü

Kaza, Ümitli Köyü ile Ortakonuş Köyü arasında meydana geldi. Yıldız ailesi, ilçeye bağlı Esentepe Yaylası’ndan bir yakınlarının düğününe katılmak üzere yola çıktı. Baba Durali Yıldız (52) idaresindeki 07 LU 597 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce yol kenarındaki kayalara çarptı, daha sonra yaklaşık 60 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada baba Durali Yıldız ile anne Ümmühan Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada bacağı kırılan Yusuf Yıldız (9) ise hareket edemediği için bağırarak yardım istedi ama sesini kimselere duyuramadı. 3 gün anne ve babasının cesedi yanında aç ve susuz kalan Yusuf Yıldız, koyunlarını otlatan bir çobanın çığlık sesleri duymasıyla bulundu. Çocuğun bulunduğu yere giden çoban, çocuğa su ve yemek verdikten sonra olayı jandarmaya bildirdi.


Jandarma tarafından kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde tedavi altına alınan Yusuf’un, hala olayın etkisi altında olduğu belirtilirken, konuşma güçlüğü çektiği belirtildi. Okurcalar İlköğretimokulu 3. sınıf öğrencisi olan Yusuf’un hayati tehlikesinin bulunmadığı, müşahede altında tutulduğu belirtildi.


Öte yandan, Yıldız ailesinin yakınlarının bir kaç gündür aileden haber alamadıkları için savcılığa başvurdukları öğrenildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 11:33:50
Güncelleme :20 Haziran 2006 Salı 12:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?