23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNDOĞMUŞ - ANTALYA

'Kundaklama' toplantısı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, son zamanlarda Gündoğmuş İlçesi’nde meydana gelen faili meçhul kundaklama, işyeri, ev ve araç yakma olaylarıyla ilgili olarak durum değerlendirme toplantısı düzenledi.

Vali Yüksel başkanlığında Gündoğmuş Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıya, Antalya Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Erhan Güder, Emniyet Müdürü Naciye Ekmekçibaşı, Kaymakam Caner Akgün, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İ. Kamil Kısbet, Belediye Başkanı Mustafa Zafer Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Cumhuriyet Başsavcısı Evliya Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Aksöz, CHP İlçe Başkanı Şükrü Yüksel, DYP İlçe Başkanı Nihat Er, İl Genel Meclis üyeleri Rasim Elçi ve Ramazan Kalaycı ile Aksözler Petrol İstasyonu sahibi Kemal Aksöz katıldı.

Toplantıda, son zamanlarda meydana gelen Gündoğmuş Belediye Başkanı Mustafa Zafer Arslan ve ailesine yönelik faili meçhul ev, işyeri ve araç yakmayla kundaklama olaylarının önlenmesi ve faillerinin yakalanması konuları ele alındı.

Vali Yüksel, basına kapalı yapılan toplantı sonrasında, Gündoğmuş Belediye Başkanı Arslan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

AA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2005 Pazar 13:56:59
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 23:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?