19
Mayıs
2024
Pazar
KEPEZ - ANTALYA

Şikayet masası kurulacak

Kepez Belediyesi, talebin sonuçlanıncaya kadar takibinin yapılacağı muhtarlık masasından sonra, ilçe halkının isteklerine, dileklerine çözüm bulanacağı ‘Vatandaş Şikayet Masası’ kuruyor.


Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde misafir gibi ağırlanan ilçe halkının şikayetlerine, taleplerine çözüm bulunacağı ‘Vatandaş Şikayet Masası’ kuruluyor. Muhtarların, taleplerinin sonuçlanıncaya kadar takibinin yapılacağı muhtarlık masası kurulmasını kararlaştıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla, belediye ile ilgili işlemlerinde vatandaşı rahatlatmak amacıyla kurulan masaya, vatandaşlar mail, telefon ve faks yoluyla şikayetlerini, dileklerini, taleplerini iletebilecek.


İNTERNET ÜZERİNDEN TAKİP EDİLEBİLECEK
Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde kurulacak olan masada görevli hostesler, talepte bulunan vatandaşa bir numara verecek. İsteği bilgisayara kayıt edilecek olan vatandaş da kendisine verilen numara ile talebiyle ilgili hangi işlemin yapıldığını internet üzerinden veya telefonla takip edebilecek. Masada görevli hostesler de, şikayet konusuyla ilgili işlem yapıldıktan sonra başvuruda bulunan kişiyi telefonla bilgilendirecek. Böylece vatandaş, bürokratik engellerle uğraşmadan, belediye gitmeden, hızlı bir şekilde isteğine çözüm bulmuş olacak.


Başkan Hakan Tütüncü de masaya gelen talepleri, bu taleple ilgili hangi işlemlerin yapıldığını bilgisayardan takip edecek. Şikâyet masasısın yanı sıra Tütüncü, salı günü gerçekleştirilen vatandaşı kabul gününde ve mahalle ziyaretleriyle de ilçe halkının dertlerini dinliyor.


Alt yapı çalışmaları devam eden ‘Muhtarlık Masası’ ve ‘Vatandaş Şikayet Masası’, Eylül ayında Kepez halkına hizmet vermeye başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 11:42:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?