19
Mayıs
2024
Pazar
KEPEZ - ANTALYA

Tütüncü’den tahsis müjdesi!

TÜTÜNCÜ’DEN TEGV’E TAHSİS MÜJDESİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek, parkın tahsis süresinin 10 yıl uzatıldığının müjdesini verdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki TEGV Suna-İnan Kıraç Eğitim Yöneticisi Lütfiye Altınkaya’yı ziyaret etti. Başkan Tütüncü ziyarette, TEGV’in, eğitim parkının tahsis süresinin uzatılması talebini yerine getirdiklerini, Kepez Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında, tahsisin 10 yıl daha uzatılması taleplerinin oy birliği ile kabul edildiğini söyledi.TEGV’in, eğitim parklarının çok önemli bir kamu faaliyeti yaptığının altını çizen Başkan Tütüncü, şöyle devam etti:

“Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı da şehrimizin en önemli sorunlarından biri olan göçle gelen ailelerin çocuklarının eğitim süreçlerinin desteklenmesine yardımcı oluyor. Eğitim gönüllüleri, maddi beklenti olmadan, manevi beklentilerle hareket ediyor,topluma karşı sorumluluklarını yerine getiriyor. Kepez Belediyesi olarak üzerimizi düşeni her zaman yapıyoruz. Gönüllü insanların zirvede olduğu toplumlar da daha güçlü olur” şeklinde konuştu.

TEGV Suna-İnan Kıraç Eğitim Yöneticisi Lütfiye Altınkaya da, parkın tahsis talebini en kısa zamanda sonuçlandırdığı için Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Altınkaya, Başkan Tütüncü’ye eğitim parkındaki sınıfları gezdirerek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

TÜTÜNCÜ’DEN TEGV’E TAHSİS MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 16:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?