26
Mayıs
2024
Pazar
KONYAALTI - ANTALYA

Muratpaşa'dan ziyaret

BAŞKAN EVCİLMEN, KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK’İ ZİYARET ETTİ

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve meclis üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ettiler.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bugüne kadar uyumlu bir çalışma örneği sergilediklerini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Geride bıraktığımız iki dönemde Antalya’nın gelişmesi için uyum içinde çalıştık. Seçim döneminde de projeler üreterek, bu süreci beraber paylaştık. Meclisi üyelerimizin kaynaşması ve bizlerin daha iyi hizmet verebilmesi için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ettik” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve meclis üyelerinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Böcek, “Sayın Evcilmen, sevdiğim ve fikirlerine önem verdiğim bir ağabeyimdir. Kendisiyle, 1999 yılından beri uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Antalya’mızın geleceği için birçok kararın altına beraber imza attık. Bu üçüncü dönemimizde de uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendisine ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 13:39:00
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 13:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?