11
Haziran
2024
Salı
GÜNCEL

Yeşillendirme çalısmalarına hız verildi

Korkuteli Belediyesi'ne bağlı ekipler, ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan orta refüj ve döner kavşaklarda başlattığı yeşillendirme çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezinde bulunan tüm parklar yeniden elden geçiriliyor.
Korkuteli Belediyesi, ilçe merkezindeki yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Korkuteli Belediye Başkan Adnan Uğurlu, ilçe merkezinde yapılan yeşillendirme ve bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Adnan Uğurlu, yaklaşık bin metrekarelik alanda yürütülen yeşillendirme çalışmalarının önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi.
Korkuteli'ni daha yeşil bir hale getirmek için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Uğurlu, "Ağaçlandırma ve çiçek dikimi çalışmalarında, sadece dikim yeterli değil. Dikilen fidanların korunması da ayrı bir özen istiyor. Belediye olarak bu fidanları en iyi şekilde korumaya gayret gösteriyoruz. Daha yeşil bir Korkuteli'nde yaşamak için çiçek ve ağaç dikimi çalışmalarımızda fidanların korunmasında halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi. 
 
.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 04:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?