19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Naim Süleymanoğlu'ndan eğitime destek

Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfının davetlisi olarak yemeğe katılan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski Milli Halterci ve Uluslararası Halter Federasyonu (IWF) Asbaşkanı Naim Süleymanoğlu, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yapımı devam eden kampüs binası için gerekli her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Antalya Adonis Otel'de Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından organize edilen dayanışma ve kaynaşma yemeğine, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın, eski rektör Yaşar Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya ve vakıf üyeleri, Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Orhan Özçatalbaş'ın iştirak ettiği yemeğe katılan Süleymanoğlu, eğitimin kendisi için ilk sırada olduğunu söyledi.

Süleymanoğlu, ilçe halkı arasındaki dayanışmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bu nedenle başta Vakıf Başkanı Galip Kaya olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Benim dışarıdan ilçeye, 'yayla kent Korkuteli, Beyaz şapkalı mantar diyarı, modern ilçe, pehlivanlar diyarı, sporcu yuvası' dememle olmaz. Gelin Korkuteli İlçesi'ne hizmet ederek eğitime destek verelim" diye konuştu.

Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Galip Kaya, "Onur listesine bir kişiyi daha eklediğimiz için çok mutluyum. Cep herkülümüz Naim Süleymanoğlu, davetimize icabet etti. Kendisi Şubat ayı içinde Korkuteli İlçesine gelerek okulumuzu ziyaret edip ilçemizi gezecek. Artık Naim Süleymanoğlu, Korkutelili" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:36:17
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 12:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?