7
Mayıs
2024
Salı
KORKUTELİ - ANTALYA

Cevat Kavukcu

Hacı Şerife Kavukcu 2 No’lu Sağlık Ocağı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’ne hayırsever bir vatandaş tarafından Huzurevi ve Sağlık Ocağı yaptırılıyor.

Avukat Cevat Kavukcu ilçeye yaptırdığı modern bir çeşmenin ardından şimdi de Huzurevi ve Sağlık Ocağı için çalışmalara başladı. İlçeye bağlı Aşağı Pazar Mahallesi’nde Hacı Ethem Kavukcu 2. Bahar Sosyal Tesisleri ve Hacı Şerife Kavukcu 2 No’lu Sağlık Ocağı’nın tabelaları dikilerek yapımına başlandı.

Hacı Ethem Kavukcu ve Korkuteli Belediyesi 2. Bahar Sosyal Tesisleri inşaatı 4 bin 150 metrekare bir alana inşa edilecek ve gelecek yıl hizmete girecek. 5 kat olarak inşa edilecek ve 66 kişiye hizmet verecek olan huzurevinin son katında ise 7 kişilik süit odalar bulunacak. Ayrıca yapımı için tabelası dikilen Hacı Şerife Kavukcu 2 No’lu Sağlık Ocağı inşaatı gelecek yıla yetiştirilmek üzere yapımına başlandı.

İlçede ihtiyacı duyulan huzurevi için Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde tüm huzurevlerini incelediklerini belirten Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, "Huzurevini en modern şekilde inşa edeceğiz. 5 katlı olacak binanın son katı süit odalara ayrılacak. Önünde bahçesi ile beş yıldızlı otel görünümünde yapılacak" dedi.

Hacı Hafız Ethen Kavukcu 2. Bahar Sosyal Tesisleri ve Hacı Şerife Kavukcu 2 No’lu Sağlık Ocağı inşaatlarının 2004 yılı sonunda tamamlanacağı ve toplam maliyetlerinin 1 trilyon lira olacağı bildirildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar