7
Mayıs
2024
Salı
KORKUTELİ - ANTALYA

Ekrem Akdeniz

KÜÇÜKKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Antalya’nın Korkuteli İlçesine bağlı Küçükköy Kasabası’ndan yıllar önce ayrılarak Almanya’da giden bir vatandaş, mezun olduğu ilköğretim okuluna 15 adet bilgisayar gönderdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ’Her Okula Bilgisayar’ kampanyası kapsamında Bakanlık tarafından gönderilen 4 bilgisayarın ardından, Almanya’da bir market işleten hayırsever işadamı Ekrem Akdeniz de yıllar önce mezun olduğu okuluna Almanya’dan 15 adet bilgisayar gönderdi. Küçükköy İlköğretim Okulu’na gelen 15 bilgisayar, Okul Müdürü Hasan Karatopak tarafından okul içinde yine hayırsever gurbetçi Ekrem Akdeniz’in katkılarıyla yaptırılan odaya yerleştirildi.

İlçede bir çok okulda bilgisayar bulunmadığını belirten Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aygün, "Okullarımız, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen bir kaç bilgisayarla idare ediyorlar. İlçedeki tüm hayırsever vatandaşlarımızı ve mezunlarımızı bu tür yardımlara davet ediyorum. Böylece öğrencilerimiz teknolojinin harikasından yararlanırlar, çağa ayak uydururlar" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar