17
Mayıs
2024
Cuma
KUMLUCA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Albos

Otelimiz denize sıfır mesafede 9.500 m² alan üzerine kurulu olup , iki katlı dört bloğu , bir resepsiyon ve yönetim binası , 100 kişilik yarı açık restaurantı , 120 kişilik açık restaurantı , geniş ve bakımlı bahçeleri , çocuk parkı , 14x7,25 m ebatlı yüzme havuzu , okuma odası , havuz başı ve bahçe barları , açık ve yarı kapalı özel otoparkı bulunmaktadır.



Otelimizin 52 odası tek kişilik (single) , çift kişilik (twin) , çift kişilik büyük yataklı (double) , üç kişilik (triple) ve aile odası (family room) olarak düzenlenmiştir.



Otel odalarımızda ;

Klima
Saç kurutma makinası
Minibar
Dağ/Deniz/Bahçe/Havuz 'dan birine bakan geniş balkon
Gardrop/Valizlik
Duş/Banyo/Wc
24 saat sıcak/soğuk su
Oturma grubu *
İsteğe bağlı olarak bebek yatağı
bulunmaktadır.



Giriş kat odalarımıza engelli misafirlerimizinde rahatça girip çıkabileceği platformlarımız mevcuttur.



Kesintisiz güç kaynağı olan otelimizde akşamları perde sinevizyon gösterimi sürekli olarak yapılmaktadır.



Resepsiyonumuz telefon , fax , kiralık kasa ve internet bağlantısı ile 24 saat hizmet vermektedir.



Rahatınız ve huzurunuz için otelimizde gece güvenlik elemanı mevcuttur.



Otelimiz dahilinde wireless internet mevcut olup dileyen misafirlerimizin kullanımına açıktır.



Hergün temizlenen düzenli ve bakımlı plajımız , şemsiye/şezlong ve özel plaj görevlisi ile ücretsiz olarak misafirlerimizi ağırlar.



Açık büfe kahvaltı zengin çeşitlerle servis edilmektedir . Öğle yemeğinizde özel mönülerden yararlanabileceğiniz gibi her türlü fast food ürünü de servis edilmektedir.



Akşam yemekleri açık büfe olarak 'sebzeli soğuk çeşitleri ,etli soğuk çeşitleri, zeytinyağlılar ve meyveler' ile bol çeşitten oluşan 'et , balık , tavuk ,sebze', ızgara/tava/barbekü olarak geniş seçeneklerle sunulmaktadır.



Mönümüzde yöresel ve klasik Türk mutfağı ile dünya mutfaklarından seçilmiş spesiyal yemekler beğeninize sunulmaktadır.



Ayrıca özel eğlenceleri ve her Cuma akşamı yapılan Osmanlı gecelerinde Türkiye'nin çeşitli yörelerinin özel yemekleri ve tatlıları , dondurma ve sunduğu kahve ikramları ile tatilin keyifli büyüsünü zenginleştirmektedir.



Restaurantlarımızda , seçkin ekipmanlar kullanılmakta olup; güler yüzlü, çok iyi derecede yabancı dil bilen, presentable personelimizle temizlik ve hijyen ön planda tutulmaktadır. Restorantı çevreleyen şelalelerden akan sular yemek yerken ve dinlenirken ayrı bir senfoni oluşturmaktadır .



Akdenize özgü köşk sefası ve dinlenme yeri keyifle uzanan insanlara mutluluk veren ve günün yorgunluğunu unutturan ayrı bir köşemizdir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Çavuşköy / Kumluca / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 883 10 27
Faks :+90 242 883 10 21
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.