16
Mayıs
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA

Kasım Fikret Dayıoğlu

1956 yılı Çorum doğumluyum. İlk, orta ve liseyi Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bitirdikten sonra, 1982 yılında Ankara Üniversitesi SBF’nden mezun oldum.
1983-1985 yıllarında Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde müfettiş, 1985 yılında maiyet memuru olarak başladığım İçişleri Bakanlığındaki Ahlat, Pülümür, Yomra, Karapınar, Kozan ve Erdek ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptım.
1 yıl süreyle İngiltere’de yurtdışı eğitim programına ve İçişleri Bakanlığının çeşitli konularda açmış olduğu eğitim seminerlerine katıldım.
02/10/2004 tarihinde İçişleri Bakanlığınca Manavgat Kaymakamı olarak atandım. 4 Ekim2004-18 Şubat 2005 tarihleri arasında Milli Güvenlik Akademisi Komutanlığının 57 nci dönem müdavimleri eğitim-öğretim seminerine, aynı süreçte 31 Ocak-3 Şubat 2005 tarihleri arasında Cezayir ve Tunus’ta Yurtdışı İnceleme ve Tetkik gezilerine katıldım. 21/02/2005 günü Manavgat Kaymakamlığındaki görevime tekrar başladım.
Deniz, güneş, doğa ve tarih turizminin merkezi, dünya turizminin başkenti ve çağlar boyunca çeşitli kültür ve medeniyetlerin uğrak yeri ve kesişme noktası olan Manavgat, sizleri sevgi ve barış duyguları içerisinde selamlamaktan onur duymaktadır.
Dünya barışına uzanan bu coğrafyada Manavgat’ın dünya ölçeğindeki yeri ve öneminin geliştirilmesinde, Manavgatlıların üzerine düşeni layıkıyla ve samimiyetle yerine getirdiklerine herkesin inanmasını isterim.
Dünyanın neresine giderseniz gidin Manavgat’a giden bir yol olduğunu mutlaka göreceğinize yürekten inanıyorum.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar