4
Mayıs
2024
Cumartesi
SERİK - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Belcontı Resort Hotel

Antalya’nın 35 km doğusundaki yeni Turizm Merkezi Belek’de, okaliptüs ormanları ve çam ağaçları ile koruma alanı ve kumlu / ince çakıllı sahil şeridi üzerinde bulunmaktadır.
Aynı zamanda, uluslararası standartlara uygun birçok modern golf sahaları ile Belek bir golf cennetidir ve bölgenin tarihi güzelliklerini görmek için en iyi başlangıç noktalarından biridir.
Kasım 2004 yılında bölgede açılan Kilise, Sinagog ve Cami üçlüsünün buluşturulduğu “ Dinler Bahçesi “ Belconti Resort Otel’e yakın mesafede bulunmaktadır. 
Belconti, zevkle dekore edilmiş geniş lobi, resepsiyon, panorama teraslı lobi bar ve 4 adet panoramik görüntülü asansörlü ana bina, ek bina ve 2 ve 3 katlı villa gruplarından oluşmaktadır.

Ayrıca 2 adet açık tatlı yüzme havuzu (905 m2 / 724 m2), 3 kaydıraklı aquapark), 1 adet kapalı yüzme havuzu (122 m2), çocuk havuzu, havuz-bar, açık hava disko, çocuk kulübü, snack-bar, 8 adet tenis sahası, futbol sahası (40*70m.), plaj-voleybol, ana restaurant (sigara içilmeyen bölüm) ve teras, Osmanlı ve İtalyan mutfağı olmak üzere 2 adet A’la Carte Restaurant, gözleme çadırı, alışveriş merkezi, wellness center, sauna, buhar banyosu ve kapalı yüzme havuzu, Balo Salonu ve güneş ışığından yararlanılabilecek toplantı salonları bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :İskele Mevkii, Belek - Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 715 15 40
Faks :+90 242 725 10 47
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.